Skip to main content

Even voorstellen

Mijn naam is Bernadette Deenen en gezonde voeding loopt als een rode draad door mijn leven, zeker ook in mijn werk als diëtist. In mijn praktijk sta ik voor een persoonlijk en betrokken benadering, staat samenwerken met de client centraal, ben ik creatief, oplossingsgericht, enthousiast, leergierig en doe ik mijn werk als professional graag met een lach!
Specifieke voedingsvraagstukken samen met de client uitpuzzelen, om zo de stukjes te kunnen leggen voor duurzame eetgewoonten, zijn de kern van mijn praktijk.

Door deze samenwerking, maken we gezamenlijk het verschil, we vertalen leefstijladviezen naar praktisch toepasbare mogelijkheden met de meest recente inzichten op gebied van voeding. Kernwaarden voor mij hierin zijn, kwaliteit, goede communicatie en oplossingsgericht denken.
Op gebied van begeleiding bij voeding en leefstijl heb ik als diëtist ruime ervaring. Nadat ik mijn opleiding aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek afrondde, ben ik altijd bijscholing en opleiding blijven volgen om mijn cliëntenzorg te kunnen blijven aanvullen. Leefstijlcoaching, darmdiëtist, slaap- en wandelcoach zijn hiervan enkele voorbeelden.
Met plezier ben ik actief als bestuurslid van het Kenniscentrum voor Overgewicht en Obesitas (KDOO). Hierdoor blijf ik op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op voedingsgebied en beschik ik altijd over de nieuwste praktische informatie die ik in mijn praktijk inzet.
Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Arts en Leefstijl, Chronisch Zorgnet en Kenniscentrum Lipoedeem Nederland