Skip to main content

Consulten

Op maandag, dinsdag en donderdag van  9.00 uur – 18.00 uur bent u van harte welkom op de praktijk. Consult op locatie vindt plaats op
Bergkampweg 27 te Overloon.

Online consult of beeldbellen (WeSeeDo)

Wanneer de fysieke afstand naar Overloon te ver is dan heeft u altijd de mogelijkheid voor een online consult. Een online consult is te vergelijken met een consult op locatie. We zitten nog altijd samen aan tafel, alleen zit er nu een beeldscherm tussen, maar het blijft  persoonlijk. U kunt het vanuit uw eigen vertrouwde omgeving doen met een laptop, computer of mobiel.

WeSeeDo is een volledig beveiligd en AVG proof programma voor  online consulten. Dit is een beveiligde manier van beeldbellen die veel gebruikt wordt in de zorg. U hoeft hier als cliënt geen programma voor te downloaden.  Heel eenvoudig: u ontvangt een email met een link erin, drukt op deze link, neemt plaats in de virtuele wachtkamer en u wordt uitgenodigd voor het consult.

Telefonisch consult

Telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden indien u dat beter past. Het telefonisch consult geeft zorg op afstand, daardoor hoeft u niet meer te reizen en u wordt begeleid vanuit huis in uw eigen vertrouwde omgeving.

Wandelconsult

Vindt u het fijn om het consult te combineren met een wandeling? Dan is een wandelconsult iets voor u!! De beweging en buiten zijn in de natuur hebben een positief effect op uw brein en levert vaak nieuwe inzichten en verfrissende ideeën op. Het brengt u letterlijk in beweging.